Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu eikä se ole arvioitavana toisessa julkaisussa (tai päätoimittajalle on annettu asiasta selvitys).
  • Käsikirjoituksen teksti- ja ulkoasu noudattavat tyyliltään ja viittauskäytännöiltään annetun mallin mukaisia vaatimuksia.
  • Käsikirjoitustiedosto on lähetettäessä pdf-muodossa (Portable Document Format).

Kirjoittajan ohjeet

Kirjoittajien tulee noudattaa annettuja malleja lehteen lähetettäville käsikirjoituksille: Latex-ohjelmiston käyttäjille luokkatiedosto (11.5.2017) rmtyyli.cls (tai englanniksi kirjoitettaessa rmstyle.cls) ja kirjoitusohjeet.tex sekä kirjoitusohjeet.pdf (tai englanniksi kirjoitettaessa instructions.tex ja instructions.pdf); Word-ohjelmiston käyttäjille (11.5.2017) kirjoitusohjeet.doc (tai englanniksi kirjoitettaessa instructions.doc).

Käsikirjoituksen lähettämisellä Rakenteiden Mekaniikka -lehteen kirjoittaja/kirjoittajat sallivat mahdollisen hyväksytyn artikkelin julkaisemisen lehden verkkosivulla. 

 

XIII Suomen mekaniikkapäivien 2018 erikoisnumero

Kaksi vaihtoehtoa: laajennettu tiivistelmä tai kokopitkä lehtiartikkeli.